Ik zoek een schoonmaakster om mijn huis schoon te maken als hulp.


Bent u op zoek naar een hulp in de huishouding? Dan is ikzoekeenschoonmaakster.nl iets voor u! Wij helpen u graag met het vinden van een geschikte hulp. Deze hulp gaat bij u aan de slag om uw huishouden op orde te krijgen. Zo houdt u meer tijd over voor leuke dingen. Een huishoudelijke hulp van ikzoekeenschoonmaakster.nl kan verschillende taken voor u uit handen nemen, zo kan deze hulp bijvoorbeeld uw woning afstoffen, dweilen, stofzuigen, de ramen lappen, wassen en strijken. Voor elk huishoudelijk klusje kunt u bij ons een huishoudelijke hulp vinden.

Nu alvast op zoek naar een huishoudelijke hulp? Schrijf u dan nu in, en wij gaan voor u op zoek!
Het zoeken naar een huishoudelijke hulp doen wij in onze grote database, deze database bevat ruim 75.000 hulpen die graag bij u aan de slag gaan. Wanneer u, u bij ons inschrijft en een aanvraag indient, gaan wij direct voor u op zoek. Dit zoeken doen wij aan de hand van de door u opgegeven wensen. Uw hulp in huis voldoet dus altijd aan uw wensen.
Voor deze service vragen wij slechts eenmalig bemiddelingskosten . Als de hulp bij u aan de slag gaat dient u er zelf voor te zorgen dat uw hulp loon krijgt, dit doen wij niet voor u. Het loon van uw hulp betreft €12,50 per uur, daar zit al vakantiegeld bij inbegrepen. Dit betekent dus dat het loon all-in is, u hoeft hier niets meer bij te doen.

Als wij uw gegevens en wensen hebben ontvangen gaan wij voor u op zoek naar een geschikte huishoudelijke hulp. Wij zoeken altijd voor u naar een hulp bij u in de buurt en naar iemand die aan uw wensen voldoet. Mocht u onverhoopt toch worden gekoppeld aan een hulp die niet aan uw wensen voldoet, dan gaan wij gratis op zoek naar een andere hulp. In het geval dat wij helemaal geen geschikte hulp voor u kunnen vinden, betaalt u ons uiteraard niets.

Naast het zoeken naar een geschikte hulp, neemt ikzoekeenschoonmaakster.nl u ook andere taken uit handen. Zo verzorgen wij uw administratie, vindt u bij ons een voorbeeldcontract en houden wij het aantal gewerkte uren van uw hulp bij. Op deze manier kunt u profiteren van het gemak, en doen wij de rest.

Nu profiteren van de service en het gemak van ikzoekeenschoonmaakster.nl? Schrijf u dan in en wij gaan direct voor u op zoek naar een huishoudelijke hulp die voldoet aan uw wensen.


Door: Beheerder
Bericht: Er is nog geen reactie gegeven op deze tip. Wees de eerste om een reactie te schrijven!


Naam:


E-mail: (wordt niet zichtbaar op de site)


Bericht:
Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:
huishoudvrouw

Copyright © Ventura Connect Group BV 2017

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Huishouden