Knoflook Tips


Hieronder worden enkele interessante tips met betrekking knoflook gegeven.

  • Knoflook is lekker en gezond, alleen de lucht na het eten is minder prettig voor sommige mensen. Dit is enigszins te voorkomen door de groene kern van de knoflook niet te gebruiken.
  • Heeft u te veel knoflook in een gerecht verwerkt en overheerst de smaak daardoor, voeg dan wat peterselie toe aan het gerecht. Laat de peterselie echter niet mee koken.
  • Rijg teentjes knoflook aan een draadje en hang dit in sauzen of stoofgerechten, de smaak wordt dan minder sterk en de knoflook is er gemakkelijk uit te halen.
  • Knoflookzout maakt u door een teen fijn te stampen op een plank of in een vijzel met een laagje zout en dan weer op te laten drogen. Bewaren in een luchtdicht potje.


Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:
huishoudvrouw

Copyright © Ventura Connect Group BV 2017

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Huishouden