Bananen bakken


Gebruik voor het bakken van bananen liefst echte bakbananen. Zijn die niet te krijgen, neem dan gewoon onrijpe bananen. Wilt u bananen in een bowl of vruchtensalade verwerken, leg de gesneden plakjes dan even in citroen of sinaasappelsap. Ze behouden dan hun gele kleur. Bakbananen bewaart u buiten de koelkast op kamertemperatuur. Ze zijn dan een week houdbaar. Pas als de schil goed zwart is kunt u de vrucht gemakkelijk afschillen.

U kunt bakbananen bakken, koken of grillen. Let op u kunt een bakbanaan niet rauw eten. Door het hoge koolhydraatgehalte is de rauwe banaan moeilijk verteerbaar.

Een lekker recept met Bakbananen.

Bakbananen


 

 

 



Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:
huishoudvrouw

Copyright © Ventura Connect Group BV 2017

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Huishouden