Huishoudelijke hulp gezocht om mijn huis op te ruimen


Zoekt u een hulp in de huishouding?

Hulp-huishouding wil alle mensen in Nederland helpen die een huishoudelijke hulp zoeken en die u kunnen helpen met alle huishoudelijke klusjes in huis. Ondanks dat het kantoor in Enschede is gevestigd is de service gericht op heel Nederland. Er kan altijd een lokale huishoudelijke hulp gekoppeld worden aan de hulpzoekerop het moment dat er een aanvraag wordt gedaan.  

Ook zij die hulp aanbieden kunnen terecht op deze website. Deze twee groepen, werkzoeker en werkgever, worden eenvoudig met elkaar in contact gebracht op de website hulp-huishouding.

Deze website is ontwikkeld om deze twee groepen bij elkaar te brengen!  

Zoek u een huishoudelijke hulp en meld u zich aan wordt er per aanvraag een bijdrage voor de bemiddelingskosten gevraagd ad € 12,50.  Deze bijdrage wordt gevraagd om dit project te kunnen financiëren, maar let op: deze bemiddelingskosten worden pas berekent als er ook daadwerkelijk een huishoudelijke hulpvoor u wordt gevonden.

In 2009 zijn door hulp-huishouding ongeveer 3000 aanvragen verwerkt. Zoekt u een huishoudelijke hulp vul dan onderstaand formulier in en er wordt snel contact met u opgenomen.


Door: Beheerder
Bericht: Er is nog geen reactie gegeven op deze tip. Wees de eerste om een reactie te schrijven!


Naam:


E-mail: (wordt niet zichtbaar op de site)


Bericht:
Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:
huishoudvrouw

Copyright © Ventura Connect Group BV 2017

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Huishouden