Cake bakken receptuur


 

Handige tips voor het bakken van de Perfecte Cake  

  • Maak een Cakebeslag van: 200 gram biologische bloem, 200 gram biologische boter, 200 grambiologische suiker, 1 zakje vanille suiker en drie biologische eieren. Klop eerst de eieren met suiker tot een glad beslag daarna de andere ingrediënten toevoegen.
  • Bestrijk de cake, voor dat deze de oven ingaat, met een beetje melk. De cake krijgt dan een mooi korstje.
  • Zet onder de bakplaat in de oven een bakje water om aanbranden van de cake te voorkomen.
  • Snijd verse cake en ook ander gebak met een warm mes.
  • Leg bij het bakken van cake een met vet bestreken stuk vetvrij papier op de bodem van de vorm, de cake laat dan gemakkelijker los.
  • Zit de cake nog vast, zet dan de vorm even op een natte doek.
  • Haal de krenten en rozijnen die u aan de cake wilt toevoegen even door de bloem, dit voorkomt dat ze naar de bodem zakken.
  • Strooi pure hagelslag door het deeg en u krijgt een lekkere Chocolade Cake
  • Doe er een in plakjes gesneden biologische Goudreinet door.
  • Bak de Cake in ongeveer 60 minuten op 180° gaar en Eet Smakelijk!

 




Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:
huishoudvrouw

Copyright © Ventura Connect Group BV 2017

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Huishouden